True-Light : al 50 jaar de originele daglichtlampen.

Haal daglicht in huis met True-Light

Truelight voor uw werkomgeving

Meer informatie en prijzen vindt u op : www.truelight.nl of bij uw groothandel.

Deze volspectrum daglichtlamp werd in de jaren '60 in de VS ontwikkeld voor de NASA. Ruimtevaarders en bemanning van duikboten kregen klachten door gebrek aan daglicht, de oplossing hiervoor werd gevonden in het gebruik van True-Light volspectrum daglichtlampen!

True-Light evenaart het daglicht bijna, het heeft een RA waarde van 96 ! Gewone daglichtlampen missen essentiële delen van de spectrale bandbreedte en daarmee de positieve effecten van natuurlijk licht: stimulatie van aanmaak van vitamine D, een gezonde werk/leefsfeer en een perfecte kleurweergave. Bovendien is True-Light gemaakt van een natriumglas buis, die het gezonde UV A en UV B doorlaat.

Productinformatie, toepassingen en referenties geven u een duidelijk beeld van waar True-Light voor staat: een kwaliteitsverlichting van de bovenste plank! Wetenschappelijk onderzoek en ervaringen van gebruikers laten zien dat True-Light net als natuurlijk daglicht gezond is voor mens, dier en plant. Daarom is True-Light toepasbaar in alle sectoren.

De producteigenschappen

De natuur valt niet te verbeteren, maar we kunnen haar perfectie benaderen. Dat is precies wat True-Light doet. True-Light is gemaakt van de beste materialen;14 (!)fosforpoeders en zuiver argongas in combinatie met een UV-doorlatend natriumglas maken van True-Light een kwaliteitsproduct van de hoogste rang.

Kleurweergave

De kleurtemperatuur bedraagt 5500 Kelvin.

Het indexcijfer voor de kleurweergave van True-Light is 96, waarbij het natuurlijk daglicht op 100 wordt gesteld. Ter vergelijking: de kleurindex van een cool White lamp bedraagt maar 68.

Kleurhelderheid

In tegenstelling tot andere kunstlichtbronnen, die hoofdzakelijk licht uitzenden binnen de gele band, zendt True-Light natuurlijk daglicht in haar volle omvang uit. Het resultaat? Beter zien, minder stress, geen vermoedheidsverschijnselen en een actief en gezond gevoel. True-Light geeft een optimale helderheid van licht en een perfecte kleurweergave.

Uniek

True-Light is met geen enkel ander merk daglichtlampen te vergelijken, True-Light is het origineel! Het UV doorlatende natriumglas, het zuivere argon gas en de 14 verschillende fosforpoeders, zorgen ervoor dat True-Light het natuurlijke daglicht dichter benadert dan de gewone daglichtlampen.

True-Light : vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard!

Spectra vergeleken

nl true light

Assortiment

True-Light lampen

True-light is zowel verkrijgbaar in de vorm van een compacte lamp (met meerdere fittingsoorten) als van een TL-buis. De compacte lamp is voorzien van ingebouwde elektronische voorschakelapparatuur, waardoor hinderlijk knippering verdwijnt. Zorgen compacte lampen voor de verlichting van een klein oppervlak, zoals een werkplek, de True-Light TL-buis is geschikt voor grotere oppervlakten of plekken die meer licht nodig hebben. Deze buizen zijn verkrijgbaar in allerlei lengten, variërend van 43,8 tot 150 centimeter en ze passen gewoon in bestaande armaturen.

True-Light compact

Zoekt u een prettige werklamp, die eenvoudig te installeren is? Dan is de compacte fluorescentielamp iets voor u. Armaturen op maat zijn niet nodig, u draait ze met gemak in armaturen voor normale gloeilampen. Handig voor bij het bureau of de werktafel. Ook kunstenaars hebben baat bij deze compacte lamp, want kleuren worden door de extreem hoge kleurweergave van 96 exact weergegeven. Ook 's avonds!