True-Light : al 50 jaar de originele daglichtlampen.    

 

VIDEO'S:

Haal daglicht in huis met True-Light

Truelight voor uw werkomgeving

Deze volspectrum daglichtlamp werd in de jaren '60 in de VS ontwikkeld voor de NASA. Ruimtevaarders en bemanning van duikboten kregen klachten door gebrek aan daglicht, de oplossing hiervoor werd gevonden in het gebruik van True-Light volspectrum daglichtlampen.

True-Light evenaart het daglicht bijna, het heeft een RA waarde van 96 tot 98, afhankelijk van fosfor- of ledlamp. Gewone daglichtlampen missen essentiële delen van de spectrale bandbreedte en daarmee de positieve effecten van natuurlijk licht. Daglicht stimuleert het lichaam om hormonen, waaronder seretonini en vitamine D, aan te maken. Daarom is daglicht gezond. Bovendien geeft het een perfecte kleurweergave. True-Light fosforlampen zijn gemaakt van een natriumglas buizen zodat deze het gezonde UV A en UV B doorlaat wat in de buizen zit.

Productinformatie, toepassingen en referenties geven u een duidelijk beeld van waar True-Light voor staat: een kwaliteitsverlichting van de bovenste plank. Veel wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat True-Light, net als natuurlijk daglicht, gezond is voor mens, dier en plant. Daarom is True-Light toepasbaar in alle sectoren.

Kleurweergave

De kleurtemperatuur bedraagt 5500 Kelvin. Het indexcijfer voor de kleurweergave van True-Light is CRI 96 voor fosforlampen en CRI 98 voor ledlampen, waarbij het natuurlijk daglicht op 100 wordt gesteld. Ter vergelijking: de kleurindex van een cool white lamp bedraagt maar 68.

Spectra vergeleken

nl true light

 Direct naar de webwinkel voor particulier gebruik of werkplek aan huis:  Truelightdaglichtlampen.nl. Wilt u meer Informatie voor uw bedrijf of bent u retailer: