True-Light : al 50 jaar de originele daglichtlampen.

Meer informatie en prijzen vindt u op: www.truelightdaglichtlampen.nl 

 

Haal daglicht in huis met True-Light

Truelight voor uw werkomgeving

Deze volspectrum daglichtlamp werd in de jaren '60 in de VS ontwikkeld voor de NASA. Ruimtevaarders en bemanning van duikboten kregen klachten door gebrek aan daglicht, de oplossing hiervoor werd gevonden in het gebruik van True-Light volspectrum daglichtlampen!

True-Light evenaart het daglicht bijna, het heeft een RA waarde van minimaal 96 ! Gewone daglichtlampen missen essentiële delen van de spectrale bandbreedte en daarmee de positieve effecten van natuurlijk licht: stimulatie van aanmaak van vitamine D, een gezonde werk/leefsfeer en een perfecte kleurweergave. Bovendien is True-Light gemaakt van een natriumglas buis, die het gezonde UV A en UV B doorlaat.

Productinformatie, toepassingen en referenties geven u een duidelijk beeld van waar True-Light voor staat: een kwaliteitsverlichting van de bovenste plank! Wetenschappelijk onderzoek en ervaringen van gebruikers laten zien dat True-Light net als natuurlijk daglicht gezond is voor mens, dier en plant. Daarom is True-Light toepasbaar in alle sectoren.

De producteigenschappen

De natuur valt niet te verbeteren, maar we kunnen haar perfectie benaderen. Dat is precies wat True-Light doet. True-Light is gemaakt van de beste materialen en dat maakt True-Light een kwaliteitsproduct van de hoogste rang.

Kleurweergave

De kleurtemperatuur bedraagt 5500 Kelvin. Het indexcijfer voor de kleurweergave van True-Light is minimaal 96, waarbij het natuurlijk daglicht op 100 wordt gesteld. Ter vergelijking: de kleurindex van een cool White lamp bedraagt maar 68.

Kleurhelderheid

In tegenstelling tot andere kunstlichtbronnen, die hoofdzakelijk licht uitzenden binnen de gele band, zendt True-Light natuurlijk daglicht in haar volle omvang uit. Het resultaat? Beter zien, minder stress, geen vermoedheidsverschijnselen en een actief en gezond gevoel. True-Light geeft een optimale helderheid van licht en een perfecte kleurweergave.

Uniek

True-Light is met geen enkel ander merk daglichtlampen te vergelijken, True-Light is het origineel! 

True-Light : vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard!

Spectra vergeleken

nl true light