Hobbydieren

reptielen en amfibieën - vogels - aquariumdieren

 

Met True Light ziet de wereld er heel anders uit voor uw hobbydieren. Vogels, reptielen, vissen, amfibieën en andere hobbydieren hebben natuurlijk daglicht nodig. Houders van deze hobbydieren zijn razenden-thousiast over het gebruik van True Light. Niet eerder vonden zij een verlichting waarbij de dieren zich duidelijk prettig voelen en zich volop ontwikkelen. True Light werpt een nieuw licht op uw aquarium, volière en terrariumbak.

 

Reptielen en amfibieën

Met True Light haalt u een nabootsing van echt daglicht in uw terrarium. Hiermee ontvangen uw reptielen en amfibieën de broodnodige UV-energie om vitamine D te produceren. Dit is onmisbaar voor het afweersysteem en de opbouw van een sterk skelet. True Light bestrijdt stofwisselingsziekten. True Light laat uw terrarium weer opleven!

 

Vogels

Vogelkwekers behoren tot de eerste gebruikers van True Light. Mond-tot-mond reclame zorgde voor een revolutionaire verkoop aan vogelkwekers. Gunstige effecten op de vogels bij gebruik van de daglichtlamp True Light, zoals een vrolijker gedrag, betere veren en een snellere rui werden al na korte tijd zichtbaar. Ook stegen de broedresultaten en versterkte de eierschaal. Het sterftecijfer onder jonge vogeltjes daalde.

Kwekers van vogels bevestigen dat hun vogels onder True Light stoppen met veren pikken en kannibalisme. Bovendien gaven ze aan, dat ze hun vogels zelf veel beter konden beoordelen. Door de waarheidsgetrouwe kleurweergave komen de kleuren van het verendek veel beter uit de verf.

Opmerkelijk was ook het verbeterde sociale gedrag en een vitale verschijning. Vogels zijn van nature buitendieren. Als ze binnen zitten, missen ze het daglicht waaraan ze zo gewend zijn. True Light kan dit gemis wegnemen. True Light zorgt voor kwieke, gezonde vogels!

 

Aquariums

Uw aquarium zal nooit meer hetzelfde zijn als u True Light volspectrum lampen gebruikt. De bron van licht bevordert de groei van nuttige algen, terwijl het die van minder welkome organismen remt.

Kleuren van uw vissen en planten komen tot leven in een gezonde omgeving voor uw vissen. Voortplantingskansen groeien door de verhoogde vitaliteit en de betere herkenning van ingewikkelde kleurpatronen tijdens de hofmakerij.

Omdat True Light lampen veel langer meegaan, hoeft u ze veel minder vaak te vervangen. True Light brengt natuurlijk daglicht in uw aquarium. Een combinatie van True Light met andere lampen is daarbij de beste optie. We kunnen u er van alles over vertellen.