Arbozorg

Prettig werken

Plezierig werken is in de moderne samenleving een belangrijke zaak. De stijgende ziekteverzuim- en wao-cijfers liegen er niet om. Via verscherpte wetgeving probeert de overheid het bedrijfsleven te stimuleren tot het creëeren van een veilig en gezond werkklimaat.

Werken aan een bureau vereist de nodige inspanning. Naast een goede stoel en een prettig bureau, draagt een heldere verlichting bij aan een optimaal werkklimaat. Hoofdpijn, branderige ogen en flikkeringen op het beeldscherm zijn voltooid verleden tijd als u werkt onder True Light.

 

True Light als werklicht

Het grote voordeel van True Light als werklicht is dat het licht dezelfde voordelen heeft voor de mens als natuurlijk daglicht. Door de natriumglasbuis, die UVA en B doorlaat, maakt het lichaam vitamine D en calcium aan. Dit hebben we nodig voor een goede gezondheid. Werken onder True Light voorkomt niet alleen branderige ogen en hoofdpijnklachten, maar zorgt ook voor minder stress, meer concentratievermogen en een actiever gevoel.

 

Proeven groot succes

Steeds meer arbeidsdeskundigen hechten een groot belang aan daglicht op de werkvloer. Lang niet altijd kan natuurlijk daglicht voldoende aanwezig zijn op kantoren door een tekort aan ramen. True Light kan dan uitkomst bieden. Een aantal bedrijven nam de proef op de som en testte True Light. Meer dan 90% besloot na de testperiode over te gaan op True Light.

 

Probeer True Light

Wilt u True Light ook proberen in uw werkomgeving? Probeert u eens een ruimte uit, u en uw  personeel zullen verrast zijn!